Lomaviikko @ Villa Mustikka (kesä 2021)

Ilmakuva. From the air.

Kiitokset teille kaikille lukuisille kesällä 2020 Villa Långstrandissa lomansa viettäneille perheille ja seurueille!

Vuoden 2021 kesän varauskalenterit avaamme alkuvuodesta, jonka jälkeen voit jo varata oma lomaviikkosi merelliseen ympäristöön.

Vuonna 2020 toteutimme useita kiitosta saaneita uudistuksia ranchillä. Uusi upea (ja aurinkoinen) laiturilounge toimi oivasti kohteena uimiselle luonnonkauniissa laguunissa. Tenniskenttä oli ahkerassa käytössä ja kalavesiä tutkivat monet perheet hyödyntäen Terhi 400 soutuvenettämme.

Villa Långstrand on laaja, yli 18 hehtaarin maatila Tammisaaressa meren rannalla mutta kuitenkin hyvän autotien päässä. Kaikki kaupunkitason palvelut ovat saatavilla Tammisaaressa, jonne on vain 20 km (25 min) ajomatka. Pääkaupunkiseudulta Villa Långstrandiin ajaa noin 90 minuutissa. Arkkitehtoonisesti tyylikkäät rakennukset, puistomainen ja huoliteltu ympäristö sekä kummankin huvilan (Villa Mustikka ja Villa Pihlajanmarja) yksityisyys luovat erinomaiset puitteet aktiiviselle lomanvietolle.

Vuonna 2021 ranchillä tehdään lisää uudistuksia, joista myöhemmin lisää. Sen verran voi ehkä paljastaa että uusi hiekkaranta ja sen viereinen pieni kalliosaari tulevat ehkä olemaan monen lomailijan lempipaikka ensi kesänä.

Villa Mustikka on 163m2 premium-tason huvila, jossa on kolme makuuhuonetta, isot yhteistilat sekä kaikki omakotitalotason varusteet. Terassilla käytettävissä iso Weber-grilli. Huvilaa vuokrataan enintään kuudelle henkilölle kerrallaan.

Vuonna 2021 viikon lomapaketti on entistäkin kattavampi. Tämän vuoden lailla hintaan kuuluu aina vuodevaatteet pedattuna, pyyhkeet, ammattimainen loppusiivous sekä kierrätys- ja jätemaksut. Suuren suosion saanut upea Drop Pool poreallas on jatkossa aina mukana lomapaketissa. Porealtaaseen vaihdetaan jokaista seuruetta varten aina puhdas, oman porakaivon mineraalipitoinen vesi ja lämmitetään valmiiksi 38C-asteeseen. Kerrassaan nautinnollista.

Lomaviikko on aina maanantaista sunnuntaihin. Lomapakettien hinnat alkaen 3060 € per viikko (sis. ALV 10%). Voit täydentää lomapakettia tenniskentän tai veneliuskan käyttöoikeudella. Voit siis tuoda myös oman tai vuokratun veneen tai vesijetin!

Katso täältä tarkemmat Villa Mustikan tiedot ja ota yhteyttä!

Vuokrauksen suhteen voimassa erityisehdot koskien vuokralaisten terveyttä ja viranomaisten määräysten noudattamista.

Kaikki lemmikkieläimet ja tupakointi kiinteistön alueella on kielletty.