Långstrand Luxe – vietä viikonloppu paratiisissa

Långstrand Luxe on upealla useamman hehtaarin täysin yksityisellä alueella (ja amerikkalaistyylisen ranchin sisällä) sijaitseva jykevän hirsihuvilan ja edustusrantasaunan muodostama kokonaisuus. Upea hiekkaranta ja terassialue (myös katettu) kesäkeittiöllä. Huvilassa on kaksi makuuhuonetta ja niissä majoittuu mukavasti neljä henkilöä. Kohteemme on tarjolla vain yli 18 vuotiaille. Kaikki tilat ovat erittäin hyväkuntoisia ja tasokkaasti varusteltuja.

Majoitus on avarassa 113 m2 jykevässä täysin varustellussa hirsihuvilassa, jossa on mm. korkealaatuinen sisustus ja varustelu sekä kahden makuuhuoneen lisäksi hyvin varusteltu keittiö, puulämmitteinen sauna ja kaksi terassia. Oma iso hierova Drop Pool poreallas takaterassilla saunan yhteydessä tuo lomaan todellista luksusta.

Huvilan oman puulämmitteisen saunan lisäksi hintaan sisältyy yksityinen saunavuoro Villa Långstrandin edustusluokan rantasaunassa. Upean vuorineuvostason rantasauna lämpiää saunamajurin toimesta ja saunavuoron aikana ehditte niin saunoa, käydä uimassa meressä, nautiskella ulkoporealtaassa sekä lämmitellä ulkotakan ääressä. Useamman päivän varauksissa sauna lämpiää joka toinen päivä. Savusauna on varattavissa lisähintaan.

Aurinkokallio ja sen jykevä ruokailuryhmä sekä aurinkotuolit kutsuvat nauttimaan saariston kesästä. Tämä rantaterassi ilta-aurinkoon luo perustan unohtumattomille elämyksille. Terassi mahdollistaa iltaruokailut säästä riippumatta. Herkut voit grillata vaikkapa kunnollisella kaasugrillillä tai antaa Private Chefin loihtia teille suussa sulavat tarjoilut Big Green Egg puuhiiligrillillä.

Merelle pääsee helposti soutuveneellä joko soutaen tai sähköperämoottorilla.

Hieno yksityinen uimaranta on huvilan asukkaiden käytettävissä koko ajan. Uimaan pääsee hiekkarannan lisäksi helposti jykevältä laiturilta. Syvyys laiturin päässä yli 2 metriä. Polku laiturille ja itse laituri ovat iltaisin valaistuja, ja näitä täydentää vedenalainen valo valaisten rappuset ja lähiympäristön. Tosin kesällä luonnovaloakin riittää yllin kyllin.

Voit tuoda mukanasi myös oman vesijetin tai moottoriveneen sillä käytettävissäsi on tilan oma veneramppi sekä erillinen laguunin venelaituri.

Eksklusiivinen  Långstrand Luxe tarjoaa yksityisyyttä ja rauhallisen ilmapiirin päätöksentekoon ja oleskeluun luonnonkauniissa saaristoympäristössä. Monipuolinen luonto avautuu aivan oven ulkopuolella ja aktiviteetteja ympäri vuoden. Alueen eläinkanta on monipuolinen ja voit nähdä niin joutsenia, haikaroita kuin merikotkiakin.

Tenniksenpelaajat osaavat arvostaa uudistettua tenniskenttäämme, jolla saa hien pintaan niin amatööri kuin enemmänkin pelannut harrastaja.

Yhteistyökumppaneidemme avulla kohteeseen voidaan järjestää sekä aamiaiset että muut ruokailut. Halutessasi vieraileva keittiömestari viimeistelee aterian huvilan omassa keittiössä tai aurinkoterassin grillillä.

Ajoaika Helsingistä Långstrandiin on noin 90 minuuttia.

Hintaan sisältyy majoitus ja alueen käyttöoikeus tarjouksen mukaiselle henkilömäärälle, vuodevaatteet pedattua, kierrätys- ja jätemaksut, loppusiivoukset, polttopuut, saunavuoro edustusrantasaunassa (sisältäen mm. porealtaan), käyttöoikeus ranta-alueeseen, yksityisyyden johtuen isosta yksityisestä alueesta sekä arvonlisäverot.

Lopullinen hinta aina erillisen tarjouksen mukaan. Lisäpalvelut (helikopterikenttä, kuljetukset, savusauna, private chef, vierailijat) hinnaston mukaan.