Täydellinen yksityisyys luonnonrauhassa meren läheisyydessä. Kolme isoa makuuhuonetta omassa erillisessä siivessä. Huvilassa on hyvin varusteltu keittiö (jääkaappi, pakastin, liesi, mikroaaltouuni, astianpesukone ja pyykinpesukone). Tilavassa omassa saunassa voit nauttia hyvistä löylyistä sekä vilvoitella ulkoterassilla. Tai vaikkapa lämmitellä erikseen vuokrattavissa olevassa porealtaassa ja nauttia maisemista. Omakotitason varustelu: oma porakaivo, lämmin vesi, suihku sekä erillinen wc.

Lyhyt etäisyys (20 km) Tammisaaren keskustaan, jossa kaupunkitason palvelut.

Isossa ruokailutilassa nautit tunnelmallisista ruokailuhetkistä. Tarvittaessa voit pitää neuvotteluja joko ruokapöydän tai ison sohvaryhmän ääressä. Etuterassilla käytettävissäsi on grilli, jolla loihdit herkkupöytään niin pihvit kuin kalaherkut. Kesäsäällä voit toki nauttia ruokahetkistä myös terassin ruokailuryhmän ääressä. Isolla takaterassilla on erikseen vuokrattavissa poreallas (Drop Design Pool). Mikä voisi olla hienompaa kuin ihailla tähtitaivasta porealtaasta tai alkukesän maagista valoisaa iltaa linnunlaulussa?

Erillinen 28 m2 hirsinen vierasaitta, jossa makuupaikat kahdelle hengelle (vain kesäkäyttö).

Ulkoiluun soveltuvat lenkkipolut alkavat lähes kotiovelta. Uudistettu korkealaatuinen tenniskenttä on Villa Mustikan vuokralaisten käytettävissä (käyttö sovitaan erikseen etukäteen).

Villa Långstrandin uusittu ja uniikki laiturilounge on asiakkaidemme käytössä. Laituriloungella voit chillailla, pulahtaa uimaan, nauttia maisemista tai vaikkapa lukea kirjaa maagisen haltiamännyn alla.

Voit halutessasi ottaa oman moottoriveneen mukaan (veneliuska sekä erillinen venelaituri ovat käytössäsi). Upeat patikointi- ja retkelymahdollisuudet täydentävät täydellisen viikon tai viikonlopun pois arjesta. Alueella myös hyvät kalavedet.

Yrityskäyttöön: Kävelyetäisyydellä on edustuskäyttöön soveltuva, erikseen vuokrattavissa upea erillinen edustusluokan hirsinen sauna (100 m2), jossa upea uimaranta sekä talvella avantouintimahdollisuus. Saunalla on iso takkahuone, hyvin varusteltu keittiö sekä terassilla oma erillinen ulkotakka ja Weber-kaasugrilli. Mahdollisuus myös savusaunan vuokraamiseen, kysy lisää!