Upea omarantainen iso huvila isolla merenrantaterassilla. Hiekkaranta, uimalaituri ja huvilan oma ulkoporeallas!

Vietä lomasi ranchillä Suomen saaristossa!

Meri, hiekkaranta, uiminen, saunominen, poreallas, kalastus, tennis, grillaaminen, ilta-aurinko, soutuvene… kaikki hyvän loman ainekset kohdallaan!

Villa Pihlajanranta sijaitsee hienolla ja rauhallisella paikalla. Iso tontti, jossa hiekkaranta ja iso kallioterassi ilta-aurinkoon. Huvilassa kaksi isoa makuuhuonetta sekä hyvin varusteltu keittiö, jossa valmistat helposti hyvät herkut koko seurueelle. Puulämmitteisessä saunassa voit nauttia hyvistä löylyistä sekä vilvoitella ulkoterassilla. Ulkoterassin yhteydessä upea Drop ulkoporeallas. Huvilan terassilla on myös korkealaatuinen Weber-kaasugrilli, joten vaikkapa pihvin paisto sujuu helposti. Hiekkarannan vieressä myös iso terassi ja ruokailuryhmä. Hyvä vesi porakaivosta, lämmin vesi, suihku sekä erillinen WC.

Mahdollisuus oman yksityisen tenniskentän vuokraamiseen. Ranta-alueella myös heinäkuun alussa valmistuva Beach Volley-kenttä!

Hintaan kuuluu Villa Långstrandin Instant Holiday™! Lue lisää mitä se tarkoittaa!

Huvila sopii loistavasti kalastusviikonlopun tukikohdaksi. Hyvät kalavedet ja soutuvene käytettävissä. Yhteisten vesialueiden käyttöoikeus. Voit halutessasi ottaa oman moottoriveneen mukaan (mahdollisuus veneluiskan sekä erillisen venelaiturin käyttämiseen).

Idyllinen Tammisaaren kaupunki puurakennuksineen ja pittoreskeine kahviloineen on vain noin 20 min ajomatkan päässä. Myös lähimmät ruokakaupat, Alko ja muut kaupunkitason palvelut kuten ravintolat sijaitsevat Tammisaaressa. Monet ravintolat tarjoavat mahdollisuuden valmiiden ruokakokonaisuuksien ennakkotilaamiseen ja noutoon.

Valoisassa ruokailutilassa nautit tunnelmallisista ruokahetkistä. Langaton internet sekä televisio.

Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä valintaansa, tässä erään asiakkaan kommentti:

Vietimme pidennetyn viikonlopun Villa Pihlajanmarjassa, jonka miljöö oli ihanteellinen pienelle irtiotolle. Huvila oli siisti ja viihtyisä, ja varusteluissa oli huomioitu aivan kaikki. Huvilan ympäristö kallioineen oli kaunis ja rauhallinen, mikä kutsui viettämään kesäpäiviä eri aktiviteettien muodossa.

Sauna lämpeni ennätysajassa, minkä jälkeen terassilla oli otollista vilvoitella. Oma uimapaikka oli lähellä ja Villa Pihlajanmarjasta oli hyvät yhteydet muualle Tammisaareen.

Kaikki järjestelyt hoituivat alusta loppuun luotettavasti ja vaivatta. Isäntäväki oli äärimmäisen ystävällistä, avuliasta ja helposti tavoitettavissa. Vahva ja lämmin suositus!

Syksyisin voit poimia mustikat, puolukat ja sienet kirjaimellisesti kivenheiton päästä. Upeat patikointi- ja retkeilymahdollisuudet täydentävät täydellisen viikon tai viikonlopun pois arjesta.