Villa Mustikka

Edustusluokan upea hirsitalo

Edustusluokan moderni iso (163 m2) hirsitalo, joka sopii isonkin perheen lomataloksi. Mäen päällä valossa kylpevä hirsitalo, jossa on kolme erillistä makuuhuonetta. Saunan yhteydessä terassilla upea Drop Pool poreallas. Rauhallinen ja yksityinen sijainti. Hyvät lenkkeilymahdollisuudet ja muut monipuoliset harrastusmahdollisuudet sopivat niin pidempään lomailuun kuin viikonloppulomailuunkin. Erillinen uimalaituri ja tilan yksityinen hiekkaranta. Yksityinen tenniskenttä vuokrattavissa. Oma iso erillinen ruokailutila mahdollistaa nautinnolliset illalliset koko perheen kanssa. Lisäksi Villa Mustikassa on erillinen nukkuma-aitta. Tällaista kokonaisuutta et löydä muualta!

Katso tarkemmin

Villa Pihlajanmarja

Premium-luokan hirsitalo lähellä rantaa

Meren läheisyydessä sijaitseva täysin varusteltu kahden makuuhuoneen jykevärakenteinen hirsitalo 113 m2. Lämminhenkinen ja tasokas hirsitalo sopii täydellisesti aktiivisen perheen lomaviikon tai viikonlopun mukavaan majoitukseen. Rauhallinen ja yksityinen sijainti. Erinomainen tukikohta myös kalastukselle oman venelaiturin ja vesialueen vuoksi. Loistavat ulkoilumahdollisuudet sekä mahdollisuus pelata tennistä yksityisellä tenniskentällämme.

Katso tarkemmin

Villa Pihlajanranta

Upea huvila omalla hiekkarannalla ja aurinkoterassilla

Villa Pihlajanranta sijaitsee hienolla ja rauhallisella paikalla. Iso tontti, jossa hiekkaranta ja iso kallioterassi ilta-aurinkoon. Huvilassa kaksi isoa makuuhuonetta sekä hyvin varusteltu keittiö, jossa valmistat helposti hyvät herkut koko perheelle. Puulämmitteisessä saunassa voit nauttia hyvistä löylyistä sekä vilvoitella ulkoterassilla. Ulkoterassin yhteydessä upea Drop ulkoporeallas. Huvilan terassilla on myös korkealaatuinen Weber-kaasugrilli, joten vaikkapa pihvin paisto sujuu helposti. Hiekkarannan vieressä myös iso terassi ja ruokailuryhmä. Hyvä vesi porakaivosta, lämmin vesi, suihku sekä erillinen WC.

Katso tarkemmin