Täydellinen yksityisyys luonnonrauhassa meren läheisyydessä. Kaksi isoa makuuhuonetta.  Mökissä on hyvin varusteltu keittiö. Puulämmitteisessä saunassa voit nauttia hyvistä löylyistä sekä vilvoitella ulkoterassilla. Hyvä vesi porakaivosta, lämmin vesi, suihku sekä erillinen WC. Myös varavuode on saatavissa erikseen pyydettäessä.

 

Valoisassa ruokailutilassa (5 hlöä) nautit tunnelmallisista ruokahetkistä takkatulen ääressä. Langaton internet sekä televisio.

Kesäisin vuokralaisten käytössä on oman kallioisen pihan lisäksi hyvät ulkoilumaastot.

Voit halutessasi ottaa oman moottoriveneen mukaan (veneliuska sekä erillinen venelaituri ovat käytössäsi). Syksyisin voit poimia mustikat, puolukat ja sienet kirjaimellisesti kivenheiton päästä. Upeat patikointi- ja retkelymahdollisuudet täydentävät täydellisen viikon tai viikonlopun pois arjesta. Lähiseudulla mahdollisuus harrastaa ratsastusta.

Lyhyen ajomatkan päässä golf-kenttä ja maastopyöräilyrata. Alueella myös hyvät kalavedet.

Kävelyetäisyydellä on erikseen vuokrattavissa upea erillinen hirsinen rantasauna (100 m2). Saunalla on iso takkahuone, hyvin varusteltu keittiö sekä terassilla oma erillinen ulkotakka ja Weber-kaasugrilli. Oma porakaivo, lämmin vesi sekä suihku. Saunalla myös sähkö-WC. Mahdollisuus myös savusaunan käyttöön, kysy lisää!

Parhaat viikot myydään nyt. Ota heti yhteyttä ja varaa oma lomaviikkosi.