** Kesäviikkoja vielä saatavana 20.7 eteenpäin **

Ota yhteyttä ja kysy lisää


Villa Pihlajanmarja sijaitsee Långstrandin maatilalla, silti yksityisellä paikalla luonnonrauhassa meren läheisyydessä. Kaksi isoa makuuhuonetta.  Huvilassa on hyvin varusteltu keittiö, jossa valmistat helposti hyvät herkut koko perheelle. Puulämmitteisessä saunassa voit nauttia hyvistä löylyistä sekä vilvoitella ulkoterassilla. Terassilla on myös korkealaatuinen Weber-kaasugrilli, joten vaikkapa pihvin paisto sujuu helposti. Hyvä vesi porakaivosta, lämmin vesi, suihku sekä erillinen WC.

Lyhyt etäisyys (20 km) Tammisaaren keskustaan, jossa kaupunkitason palvelut.

 

Valoisassa ruokailutilassa (5 hlöä) nautit tunnelmallisista ruokahetkistä. Langaton internet sekä televisio.

Villa Långstrandin uusittu ja uniikki laiturilounge on asiakkaidemme käytössä. Laituriloungella voit chillailla, pulahtaa uimaan, nauttia maisemista tai vaikkapa lukea kirjaa maagisen haltiamännyn alla.

Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä valintaansa, tässä erään asiakkaan kommentti:

Vietimme pidennetyn viikonlopun Villa Pihlajanmarjassa, jonka miljöö oli ihanteellinen pienelle irtiotolle. Huvila oli siisti ja viihtyisä, ja varusteluissa oli huomioitu aivan kaikki. Huvilan ympäristö kallioineen oli kaunis ja rauhallinen, mikä kutsui viettämään kesäpäiviä eri aktiviteettien muodossa.

Sauna lämpeni ennätysajassa, minkä jälkeen terassilla oli otollista vilvoitella. Oma uimapaikka oli lähellä ja Villa Pihlajanmarjasta oli hyvät yhteydet muualle Tammisaareen.

Kaikki järjestelyt hoituivat alusta loppuun luotettavasti ja vaivatta. Isäntäväki oli äärimmäisen ystävällistä, avuliasta ja helposti tavoitettavissa. Vahva ja lämmin suositus!

Voit halutessasi ottaa oman moottoriveneen mukaan (veneliuska sekä erillinen venelaituri ovat käytössäsi erikseen sovittaessa). Syksyisin voit poimia mustikat, puolukat ja sienet kirjaimellisesti kivenheiton päästä. Upeat patikointi- ja retkelymahdollisuudet täydentävät täydellisen viikon tai viikonlopun pois arjesta.

Lyhyen ajomatkan päässä golf-kenttä ja maastopyöräilyrata. Alueella myös hyvät kalavedet, soutuvene käytettävissä.

Parhaat viikot myydään nyt. Ota heti yhteyttä ja varaa oma lomaviikkosi.