Tämän vuokrahuvilan kesäkeittiössä herkuttelet kuin paremmassakin ravintolassa

Sinulle, joka ansaitset hieman parempaa ruokaa.

Asiakkaidemme käytössä on kattava valikoima kaikkea sitä, mitä tarvitset täydelliseen kesäkeittiökokkailuun. Tämä sisältää niin laitteet kuin luonnollisestikin grillauksen työkalut kuin hyvät astiastot. Harjoitus tekee mestarin, sanovat. Tarvitset vain hyvät raaka-aineet, iloista mieltä sekä hyvää seuraa.

Huvilan terassilla on oma korkealaatuinen iso Weber-kaasugrilli ja täysi kaasupullo. Varustukseen kuuluu luonnollisestikin hyvät grillipihdit, grillilasta ja grilliharja. Sisälämpömittarilla teet liharuuastakin juuri oikeanlaista.

Erikseen pyydettäessä on mahdollista saada käyttöön myös Muurikka sähkösavustin esimerkiksi kalan tai lihan savustukseen. Käyttöopastus sekä savustuspurut tulevat luonnollisestikin mukana.

Myös upea Muurikka muurinpohjalettupannu (48 cm) on käytettävissä. Tällä kaasukäyttöisellä pannulla saat loihdittua rapeat ja maistuvat letut koko perheelle. Kaasupoltin toimii samalla kaasupullolla kuih kaasugrilli. Leveä lettulasta ja käyttöopastus kuuluvat niinikään palveluun.

Sähkösavustimen ja muurinpohjalettupannun saatavuus on hyvä varmistaa jo vuokrausta tehdessä.