Ajankohtaista

Vietä vähän helpompi ja vähän parempi joulu Tammisaaressa – varaa Villa Mustikka!

Tervetuloa viettämään tunnelmallista joulunaikaa Tammisaaren maaseudulle. Villa Mustikka tarjoaa täydellistä yksityisyyttä luonnonrauhassa korkealla kallion päällä. Avarat maisemat. Kolme isoa makuuhuonetta omassa erillisessä siivessä. Huvilassa on hyvin varusteltu keittiö (2x jääkaappi, pakastinlokerot, liesi, mikroaaltouuni, astianpesukone ja pyykinpesukone). Tilavassa omassa saunassa voit nauttia hyvistä löylyistä, vilvoitella ulkoterassilla sekä niin halutessasi vaikka lämmitellä porealtaassa nauttien tähtitaivaasta. Omakotitason varustelu: oma porakaivo, lämmin vesi, suihku sekä erillinen wc. Lämmityksestä huolehtii lämpöpatterien lisäksi kaksi tehokasta ilmalämpöpumppua.

Jouluksi tarjoamme kokonaispaketin, jonka varaan voit rakentaa miellyttävän ja helpon joulun koko perheellesi.

Lue lisää tästä!

Vietä aktiivinen syysloma Långstrandissa (Tammisaari)

Syysloma lähestyy ja on aika hyödyntää Villa Långstrandin syystarjous. Vietä perheen kanssa aktiiviloma sopivan lähellä pääkaupunkiseutua mutta ilman liikuntakeskuksien ruuhkaa ja hälinää. Sinä ja perheesi saatte premium-tason huvilan lisäksi vain teidän käyttöönne varatun tenniskentän, beach volley kentän, kalastuspaikat ja tietenkin myös soutuveneen. Voit myös täydentää elämystä upealla Drop Pool ulkoporealtaalla.

Villa Mustikassa saunan uusi entistäkin parempi kiuas ja huvilan uusi toinen ilmalämpöpumppu huolehtivat lämmöstä säästä riippumatta!

Valitse Villa Pihlajanmarja ja tai Villa Mustikka ja tee varaus saman tien!

Syksyn viikonlopputarjouksena nyt ulkoporeallas kaupanpäälle!

Nyt ulkoporeallas kaupan päälle vielä vapaana oleviin elo-lokakuun viikonlopun varauksiin! Edun arvo 390 euroa.

Miksi käpristellä neljän seinän sisällä kaupungissa kun voit viettää mukavan viikonlopun perheen tai ystävien kanssa lyhyen ajomatkan päässä Helsingistä isossa maaseututalossa? Rauhallinen sijainti mutta silti lähellä palveluita.

Lue lisää täältä!

Miten olisi mökkiloma, jossa teinit tekevät muutakin kuin pelaavat kännykällä?

Mökkejä on monenlaisia. Mutta yksi tärkeimpiä asioita on mahdollisuus koko perheen (tai useamman sukupolven) yhdessäoloon ilman työleiriä.

Mutta yksi usein unohdettu asia on varmistaa että myös perheen nuoremmat viihtyvät koko loman ajan.

Yksi suuri vahvuus nimenomaan Villa Långstrandilla on iso yksityinen alue, joka on sekä turvallinen että täynnä erilaisia aktiviteetteja.

Isollakin alueella perheen nuoret ja teinit kyllästyvät jos ei ole mitään muuta tekemistä kuin tuijottaa iPadiä. Kokemuksesta voin sanoa että vieraidemme lapset ovat todellakin nauttineet mahdollisuudesta kalastaa, pelata tennistä ja rantalentopalloa sekä soudella ja uida niin paljon kuin mieli tekee. Tämä on ollut jo pitkään monen perheen menestyksellisen loman salaisuus.

Samaan aikaan voivat vanhemmat rentoutua vaikkapa ulkoporealtaassa tai harjoitella grillaustaitojaan kunnollisen kokoisella Weber-kaasugrilillä. Toisaalta, voihan sitä tilata ruuat vaihteeksi vaikkapa paikalliselta ravintolalta huvilalle toimitettuna. Vaihtelu virkistää, eikös!

Kesäviikkoja on vielä jäljellä Villa Pihlajanmarjassa sekä Villa Mustikassa 23.7 alkaaen.

Ota yhteyttä ja varaa oma lomasi!

Vietä perhejuhannus vähän paremmassa huvilassa

Vietä juhannus täydellisessä yksityisyydessä luonnonrauhassa meren läheisyydessä. Kävelyetäisyydellä hyvä uimapaikka ja hiekkaranta. Kolme isoa makuuhuonetta omassa erillisessä siivessä. Huvilassa on hyvin varusteltu keittiö (jääkaappi, pakastin, liesi, mikroaaltouuni, astianpesukone ja pyykinpesukone). Tilavassa omassa saunassa voit nauttia hyvistä löylyistä sekä vilvoitella ulkoterassilla. Tai vaikkapa lämmitellä porealtaassa ja nauttia maisemista. Omakotitason varustelu: oma porakaivo, lämmin vesi, suihku sekä erillinen wc.

Lue lisää ja tee varaus tästä!

Kesän 2023 lomaviikkojen myynti alkanut!

Villa Mustikka

Kiitokset teille kaikille lukuisille kesällä 2022 Villa Långstrandissa lomansa viettäneille perheille ja seurueille! Olemme jälleen kerran tyytyväisiä huomatessamme asiakkaidemme arvostavan korkealaatuisen huvilan lisäksi alueen tarjoamaa yksityisyyttä sekä monipuolisia palveluita. Ulkoporealtaan, tenniskentän, veneily- ja kalastusmahdollisuuksien ja upean ranta-alueen lisäksi laajensimme rakentamalla upean Beach Volley kentän.

Viime kesän parhaat lomaviikot myytiin loppuun ennätysajassa joten nyt on oikea aika varata juuri teidän perheelle sopiva lomaviikko – ota yhteyttä vaikka saman tien!

Villa Långstrand on laaja, yli 18 hehtaarin maatila Tammisaaressa meren rannalla mutta kuitenkin hyvän autotien päässä. Kaikki kaupunkitason palvelut ovat saatavilla Tammisaaressa, jonne on vain 20 km (25 min) ajomatka. Pääkaupunkiseudulta Villa Långstrandiin ajaa noin 90 minuutissa. Arkkitehtoonisesti tyylikkäät rakennukset, puistomainen ja huoliteltu ympäristö sekä kummankin huvilan (Villa Mustikka ja Villa Pihlajanmarja) yksityisyys luovat erinomaiset puitteet aktiiviselle lomanvietolle. Kaikkein vaativimmille asiakkaille on tarjolla täydellistä yksityisyyttä tarjoavat Villa Pihlajanranta ja Rent A Ranch kohteemme.

Villa Mustikka on 163m2 premium-tason huvila, jossa on kolme makuuhuonetta, isot yhteistilat sekä kaikki omakotitalotason varusteet. Saunaterassilla upeat maisemat ja Drop Pool ulkoporeallas. Terassilla käytettävissä iso Weber-kaasugrilli. Huvilaa vuokrataan enintään kuudelle henkilölle kerrallaan. Huvilan edustalla sijaitseva 80 m2 terassi ja sen valaistus uudistettiin kokonaan keväällä 2022.

Villa Pihlajanmarja sijaitsee hienolla ja rauhallisella paikalla luonnonrauhassa meren läheisyydessä. Tässä premium-tason huvilassa on kaksi isoa makuuhuonetta.  Huvilassa on hyvin varusteltu keittiö, jossa valmistat helposti hyvät herkut koko perheelle. Puulämmitteisessä saunassa voit nauttia hyvistä löylyistä sekä vilvoitella ulkoterassilla. Ulkoterassin yhteydessä valinnainen upea Drop ulkoporeallas

Vuonna 2023 lomapaketit (alkaen 3 vrk) tarjoavat monia eri mahdollisuuksia. Viime vuoden lailla hintaan kuuluu aina vuodevaatteet pedattuna, pyyhkeet, ammattimainen loppusiivous, kierrätys- ja jätemaksut sekä arvonlisäverot. Valinnaisena on luonnollisesti myös suuren suosion saanut upea Drop Pool poreallas. Porealtaaseen vaihdetaan jokaista seuruetta varten aina puhdas, oman porakaivon mineraalipitoinen vesi ja lämmitetään valmiiksi 38C-asteeseen. Kerrassaan nautinnollista.

Vuokrausajankohta on vapaasti valittavissa juuri sinun aikatauluusi sopivaksi (vähintään kuitenkin kolme yötä). Voit täydentää lomapakettia vaikkapa tenniskentän tai veneliuskan käyttöoikeudella. Voit siis tuoda myös oman tai vuokratun veneen tai vesijetin.

Lisätietoja ja varausta varten ota yhteyttä!

Huomioithan ystävällisesti että kaikki lemmikkieläimet ja tupakointi kiinteistön alueella on kielletty.

Vietä valkoinen joulu Tammisaaressa. Pakettiin kuuluu kaikki paitsi lumityöt (ne on jo tehty)!

Mitä jos viettäisit joulun Tammisaaressa? Valkoista joulua ei nyt tarvitse lähteä viettämään Lappiin saakka vaan se onnistuu kätevän 90 minuutin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta.

Villa Mustikan jouluun kuuluu kaikki paitsi lumityöt – voit saapua upeaan lämpimään mökkiin haluamanasi ajankohtana. Pihan lumityöt on tehty, joulusiivous on tehty ja joulukuusikin on valmiina.

Katso lisätiedot ja ota yhteyttä! Joulupaketit alkaen 1690 euroa.