Ajankohtaista

Varaa oma tennislomasi nyt!

Tenniskenttä. Tennis court.

Syksyn parhaat tennisviikonloput myydään nyt. Varaa premium-huvila Villa Mustikka tai Villa Pihlajanmarja, pelaa tennistä upealla yksityisellä tenniskentällämme ja rentoudu huvilan omassa porealtaassa.

Hinta alkaen 370 eur/henkilö.

Olimme aivan kuin uusia ihmisiä tämän tennislomamme jälkeen. Vietimme pitkän viikonlopun ranchillä, pelasimme tennistä ja nautimme luonnonrauhasta. Vahva suositus!
– Matias perheineen, Espoo

Taatusti koronaturvallinen ulkourheilulaji omalla yksityisellä tenniskentällämme on sekä hauskaa että hyödyllistä.

Rankan urheilusession jälkeen oletkin sitten ansainnut lepohetken vaikkapa huvilan omassa porealtaassa. Kuplia voi olla sitten sekä altaassa että terassipöydällä olevassa lasissa! Grilliherkut valmistuvat lopuksi Weber kaasugrillillä.

Pinnoitteena kentällä on erittäin korkealaatuinen ja nopeaksi luokiteltu Bergo Tennis pinta.

Ota yhteyttä ja varaa oma lomasi nyt!

Kaupunkia pakoon! Vuokraa huvila.

Kalliosaari ja hiekkaranta

Kesä jatkuu parhaimmillaan ja betoniviidakon tuska saattaa alkaa jo rasittaa. Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen! Villa Pihlajanmarjassa on vapaata 9.-18.7. Minimi vuokra-aika on 3 yötä ja varaus tehtävä vähintään 2 päivää etukäteen.

Merivesi on nyt kauttaaltaan lämmintä (tänään +26C). Lisäksi Villa Pihlajanmarjan uusi upea Drop Pool poreallas on kuitenkin aina täynnä puhdasta, juuri sopivan lämpöistä vettä. Allas on saunaterassin yhteydessä, jossa on myös ruokailuryhmä nautinnollisiin ruokahetkiin. Parhaat ruuat valmistuvat varmasti huvilan isolla Weber-kaasugrillillä.

Merenrantaan on lyhyt kävelymatka (100 m) ja siellä voit nauttia hiekkarannasta, kalliorannasta ja merimaisemista. Uimaan pääset helposti erilliseltä laguunin uimalaiturilta. Myös soutuvene on käytettävissä.

Helteiden hellittäessä voit vuokrata myös tilan yksityisen tenniskentän. Mikäs sen nautinnollisempaa kuin ensin tennispeli, sen jälkeen makoisat löylyt puulämmitteisessä saunassa ja ulkoporealtaassa.

Ota yhteyttä ja tiedustele sopisiko tämä upea huvila kartanomaisessa ympäristössä teidän perheellenne.

Veneramppi @ Villa Långstrand

Vuokratessasi lomahuvilan Villa Långstrandissa voit myös tuoda mukanasi oman (tai vuokratun) moottoriveneen tai vesijetin. Tukeva betoni- ja kalliopohjainen veneramppimme mahdollistaa helpon ja turvallisen aluksen vesillelaskun.

Venerampin käytöstä pitää sopia vuokranantajan kanssa jo huvilaa vuokratessa etukäteen.

Veneramppi
Veneramppi

Juhannussääennuste

Jos juhannuksena olo tuntuu liian kuumalta niin aina voi pulahtaa mereen (+22C) tai jos liian kylmältä niin porealtaaseen (+38C). Empiiristen tutkimusten mukaan paras porealtaan lämpötila helteillä on kuitenkin +32C, tämänkin saa Villa Mustikassa niin pyydettäessä.

Miten mökkeillä koronaturvallisesti vuokra-mökillä?

Viime aikoina on puhuttu julkisuudessa paljon siitä miten mökkeilyä varsinkin vuokramökeillä pitää rajoittaa. Taustalla on todennäköisesti aiempien muiden rajoituksien vuoksi vuokramökkeihin siirtynyt juhlinta (kun ravintolat ovat kiinni).

Asiassa on taasen karkea yleistys eikä sen vuoksi pitäisi tuhota kaikkien niiden suomalaisten lomia, jotka eivät ole ongelmaa aiheuttaneetkaan.

Meillä Villa Långstrandissa on jo vuoden 2020 maaliskuusta alkaen toimittu vastuullisesti ja erittäin koronaturvallisesti.

  • Huviloita vuokrataan vain perhe- ja lomakäyttöön. Kaikki erityistilaisuudet ovat kiellettyjä.
  • Henkilömäärä on rajoitettu huvilan kapasiteetin mukaan (suurimmassa huvilassa 6+2 henkilöä).
  • Eri vuokrauksien välissä huvila on aina vähintään 24h tyhjillään.
  • Perusteellisen loppusiivouksen tekee ammattisiivooja erityisohjeistuksen mukaisesti.
  • Asiakkaan itse tekemä loppusiivous ei ole mahdollista, koska tällöin on mahdotonta taata vaadittava puhtaustaso seuraavalle asiakkaalle.
  • Poreallas tyhjennetään, pestään desinfioivalla pesuaineella sekä täytetään aina puhtaalla vedellä jokaisen vuokrauskerran välissä.
  • Huvilan koneisiin ja laitteisiin on kattava kirjallinen ohjeistus ja tarvittaessa lisäohjeita voidaan antaa videoyhteydellä.
  • Tilan alueen aktiviteetit kuten tennis ovat erittäin koronaturvallisia lajeja.

Lomailu Långstrandissa on siis täysin turvallista myös näinä erityisinä aikoina. Ja toki teemme tarvittaessa myös pidempiaikaisia vuokrasopimuksia, joissa on asiakkaan tarpeen mukaan räätälöity irtisanomisaika.

Heinäkuun parhaat viikot on osittain jo myyty mutta vielä löytyy tilaa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tervetuloa siis tänne maaseudun rauhaan Långstrandiin! Täällä on tilaa hengittää.