Ota yhteyttä ja varaustiedustelu

Villa Långstrandissa on vuokrattavana kaksi hyvinvarusteltua huvilaa: Villa Mustikka ja Villa Pihlajanmarja. Kummassakin huvilassa on upea Drop Pool ulkoporeallas. Huvilan varaustilanteen näet kyseisen huvilan omalta sivulta.

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden nauttia ainutlaatuisesta merellisestä ympäristöstä loman tai työn merkeissä Tammisaaressa Långstrandin upeissa maisemissa, silti vain lyhyen ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta.

Juhannus vielä vapaana – klikkaa tästä lisätiedot

Kumpikin huvila sijaitsee omalla isolla yksityisellä ja rauhallisella tontilla upeilla maisemilla. Asiakkaidemme käytettävissä on mm. uimalaituri, hiekkaranta, kalliosaari, oma yksityinen tenniskenttä, beach volley kenttä sekä mahdollisuus tuoda myös oma vene tai vesijetti (asiakkaidemme käytössä myös oma veneramppi ja venelaituri) sekä luonnollisesti loistava asiakaspalvelu. Vuokrattavana myös kaksi korkealaatuista kajakkia.

Kohteemme ova varattavissa myös Airbnb kautta.

Lähetä varaustiedustelu sähköpostiosoitteeseen antti@langstrand.fi

Viestissä tulee olla vähintään seuraavat tiedot: Kumman huvilan haluatte vuokrata, oma nimi, aikuisten määrä, lasten määrä ja iät, sähköpostiosoite, matkapuhelinnumero, toivottu saapumispäivä, montako päivää haluaisitte vuokrata ja mitkä lisäpalvelut kiinnostavat (ulkoporeallas, tennis, melonta, beach volley jne).

Minimi vuokra-aika vaihtelee sesongin mukaan.
Huomioithan ystävällisesti että kaikki lemmikkieläimet ovat kiellettyjä.