Ota yhteyttä ja varaa

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden nauttia ainutlaatuisesta merellisestä ympäristöstä loman tai työn merkeissä Tammisaaressa Långstrandin upeissa maisemissa, silti vain lyhyen ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Asiakkaidemme käytettävissä on mm. uimalaituri, hiekkaranta, kalliosaari, oma yksityinen tenniskenttä, beach volley kenttä sekä mahdollisuus tuoda myös oma vene tai vesijetti (asiakkaidemme käytössä myös oma veneramppi ja venelaituri) sekä luonnollisesti loistava asiakaspalvelu.

Villa Långstrand on korkelaatuista lomahuvilaa etsiville suunnattu sekä yksityisyyttä tarjoava merenrantatila, jossa on vuokrattavana hyvinvarusteltuja huviloita: Villa Mustikka, Villa Pihlajanmarja ja omarantainen Villa Pihlajanranta. Huviloilla on oma iso tontti, yksityinen sijainti ja upea Drop Pool ulkoporeallas.

Huomioithan ystävällisesti, että varaustiedusteluita varten on helpointa käyttää tämän sivun lomaketta ja emme käy varauskeskusteluja tekstiviesteillä. Tällä lomakkeella saamme kaikki tarvittavat tiedot ja voimme vastata kyselyihin asianmukaisesti. Voit kuitenkin myös soittaa meille Antti / 0405447586.

Minimi vuokra-aika vaihtelee sesongin mukaan.
Villa Långstrand Ranch on iso 18 hehtaarin alue, joka tarjoaa tasokkaat puitteet ja palvelut yksityisyyttä arvostavalle lomailijalle.
Huomioithan ystävällisesti että kaikki lemmikkieläimet ovat kiellettyjä.