Meri, hiekkaranta, uiminen, saunominen, poreallas, kalastus, tennis, grillaaminen, ilta-aurinko, soutuvene… kaikki hyvän loman ainekset kohdallaan!

Katso myös Villa Mustikan joulupaketti!

Täydellinen yksityisyys (iso 1.7 hehtaarin tontti!) luonnonrauhassa meren läheisyydessä. Ranchin hieno uusi hiekkaranta ja aurinkokallio käytettävissä. Kolme isoa makuuhuonetta omassa erillisessä siivessä. Huvilassa on hyvin varusteltu keittiö (jääkaappi, pakastin, liesi, mikroaaltouuni, astianpesukone ja pyykinpesukone). Tilavassa omassa saunassa voit nauttia hyvistä löylyistä sekä vilvoitella ulkoterassilla. Tai vaikkapa lämmitellä takaterassin upeassa Drop Pool porealtaassa ja nauttia maisemista. Omakotitason varustelu: oma porakaivo, lämmin vesi, suihku sekä erillinen wc.

Pihapiirissä erillinen 28 m2 hirsinen vierasaitta, jossa makuupaikat kahdelle hengelle (vain kesäkäyttö).

Hintaan kuuluu Villa Långstrandin Instant Holiday™! Lue lisää mitä se tarkoittaa!

Mahdollisuus vuokrata oma yksityinen tenniskenttä.

Huvila sopii loistavasti kalastusviikonlopun tukikohdaksi. Hyvät kalavedet ja soutuvene käytettävissä. Yhteisten vesialueiden käyttöoikeus. Voit halutessasi ottaa oman moottoriveneen tai vesijetin mukaan (mahdollisuus yksityisen venerampin sekä erillisen venelaiturin käyttämiseen).

Lyhyt etäisyys (20 km) Tammisaaren keskustaan, jossa kaupunkitason palvelut.

Isossa ruokailutilassa nautit tunnelmallisista ruokailuhetkistä. Tarvittaessa voit pitää neuvotteluja joko ruokapöydän tai ison sohvaryhmän ääressä. Etuterassilla käytettävissäsi on grilli, jolla loihdit herkkupöytään niin pihvit kuin kalaherkut. Kesäsäällä voit toki nauttia ruokahetkistä myös terassin ruokailuryhmän ääressä. Isolla takaterassilla on upea valinnainen poreallas (Drop Design Pool). Mikä voisi olla hienompaa kuin ihailla tähtitaivasta porealtaasta tai alkukesän maagista valoisaa iltaa linnunlaulussa?

Ulkoiluun soveltuvat lenkkipolut alkavat lähes kotiovelta. Uudistettu korkealaatuinen tenniskenttä on Villa Mustikan vuokralaisten vuokrattavissa.

Villa Långstrandin uusittu ja uniikki laiturilounge on asiakkaidemme käytössä. Laituriloungella voit chillailla, pulahtaa uimaan, nauttia maisemista tai vaikkapa lukea kirjaa maagisen haltiamännyn alla. Uusi yksityinen hiekkaranta upeine kallioineen suorastaan kutsuu nauttimaan saaristoelämyksistä. Nämä kaikki ovat lyhyen 300 m kävelymatkan päässä.

Yrityskäyttöön: Kävelyetäisyydellä on edustuskäyttöön soveltuva, erikseen vuokrattavissa upea erillinen edustusluokan hirsinen edustussauna (100 m2), jossa upea uimaranta sekä talvella avantouintimahdollisuus. Saunalla on iso takkahuone, hyvin varusteltu keittiö sekä terassilla oma erillinen ulkotakka ja Weber-kaasugrilli. Mahdollisuus myös savusaunan vuokraamiseen, kysy lisää!