Täydellinen yksityisyys luonnonrauhassa meren läheisyydessä. Kolme isoa makuuhuonetta omassa erillisessä siivessä. Mökissä on hyvin varusteltu keittiö (jääkaappi, pakastin, liesi, mikroaaltouuni, astianpesukone ja pyykinpesukone). Tilavassa omassa saunassa voit nauttia hyvistä löylyistä sekä vilvoitella ulkoterassilla. Tai vaikkapa lämmitellä porealtaassa ja nauttia maisemista. Oma porakaivo, lämmin vesi, suihku sekä erillinen wc.

Isossa ruokailutilassa (10 hlöä) nautit tunnelmallisista ruokahetkistä takkatulen ääressä. Tarvittaessa voit pitää neuvotteluja joko ruokapöydän tai ison sohvaryhmän ääressä. Etuterassilla käytettävissäsi on grilli, jolla loihdit herkkupöytään niin pihvit kuin kalaherkut. Kesäsäällä voit toki nauttia ruokahetkistä myös terassin ruokailuryhmän ääressä.

Erillinen 28 m2 hirsinen vierasaitta, jossa makuupaikat jopa neljälle (vain kesäkäyttö). Sähkölämmitys myös aitassa.

Ulkoiluun soveltuvat lenkkipolut alkavat lähes kotiovelta. Vuokralaisten käytössä on myös Långstrand Gårdin tilan muut alueet. Uudistetulla tenniskentällä saat hien helposti pintaan. Sen jälkeen voit virkistäytyä uimalla hiekkarannalla tai varaamalla saunavuoron rantasaunasta. Ranta-alueella on upea ilta-aurinkoon oleva kallioterassi, jossa ruokailuryhmä ja muurattu grilli.

Voit halutessasi ottaa oman moottoriveneen mukaan (veneliuska sekä erillinen venelaituri ovat käytössäsi). Syksyisin voit poimia mustikat, puolukat ja sienet kirjaimellisesti kivenheiton päästä. Upeat patikointi- ja retkelymahdollisuudet täydentävät täydellisen viikon tai viikonlopun pois arjesta. Lähiseudulla mahdollisuus harrastaa ratsastusta. Lyhyen ajomatkan päässä golf-kenttä ja maastopyöräilyrata. Alueella myös hyvät kalavedet.

Kävelyetäisyydellä on erikseen vuokrattavissa upea erillinen hirsinen sauna (100 m2). Upea uimaranta sekä talvella avantouintimahdollisuus. Saunalla on iso takkahuone, hyvin varusteltu keittiö sekä terassilla oma erillinen ulkotakka ja Weber-kaasugrilli. Mahdollisuus myös savusaunan vuokraamiseen, kysy lisää!