Täydellinen yksityisyys luonnonrauhassa meren läheisyydessä. Kävelymatkan päässä käytettävissä yksityinen uusi hiekkaranta ja Beach Volley kenttä. Kolme isoa makuuhuonetta omassa erillisessä siivessä. Huvilassa on hyvin varusteltu keittiö (2x jääkaappi, pakastinlokero, liesi, mikroaaltouuni, astianpesukone ja pyykinpesukone). Tilavassa omassa saunassa voit nauttia hyvistä löylyistä sekä vilvoitella ulkoterassilla. Yhteensä yli 100 m2 terassitilaa ruokailuryhmällä ja aurinkotuoleilla. Voit myös lämmitellä takaterassin upeassa Drop Pool porealtaassa ja nauttia maisemista. Omakotitason varustelu: 2x ilmalämpöpumppu (lämmitys/viilennys), oma porakaivo, lämmin vesi, suihku sekä erillinen wc.

Pihapiirissä erillinen 28 m2 hirsinen vierasaitta, jossa makuupaikat kahdelle hengelle (vain kesäkäyttö).

Hintaan kuuluu Villa Långstrandin Instant Holiday™! Lue lisää mitä se tarkoittaa!

Mahdollisuus vuokrata oma yksityinen tenniskenttä. Käytettävissä on myös uusi upea Beach Volley kenttä ranta-alueella.

Huvila sopii loistavasti kalastusviikonlopun tukikohdaksi. Hyvät kalavedet ja soutuvene käytettävissä. Yhteisten vesialueiden käyttöoikeus. Voit halutessasi ottaa oman moottoriveneen tai vesijetin mukaan (mahdollisuus yksityisen venerampin sekä erillisen venelaiturin käyttämiseen).

Merellinen ympäristö, hiekkaranta, uiminen, saunominen, poreallas, kalastus, tennis, grillaaminen, ilta-aurinko, soutuvene… kaikki hyvän loman ainekset kohdallaan!

Idyllinen Tammisaaren kaupunki puurakennuksineen ja pittoreskeine kahviloineen on vain noin 20 min ajomatkan päässä. Myös lähimmät ruokakaupat, Alko ja muut kaupunkitason palvelut kuten ravintolat sijaitsevat Tammisaaressa. Monet ravintolat tarjoavat mahdollisuuden valmiiden ruokakokonaisuuksien ennakkotilaamiseen ja noutoon.

Isossa ruokailutilassa nautit tunnelmallisista ruokailuhetkistä. Tarvittaessa voit pitää neuvotteluja joko ruokapöydän tai ison sohvaryhmän ääressä. Etuterassilla käytettävissäsi on grilli, jolla loihdit herkkupöytään niin pihvit kuin kalaherkut. Kesäsäällä voit toki nauttia ruokahetkistä myös terassin ruokailuryhmän ääressä. Isolla takaterassilla on upea valinnainen poreallas (Drop Design Pool). Mikä voisi olla hienompaa kuin ihailla tähtitaivasta porealtaasta tai alkukesän maagista valoisaa iltaa linnunlaulussa?

Ulkoiluun soveltuvat lenkkipolut alkavat lähes kotiovelta. Uudistettu korkealaatuinen tenniskenttä on Villa Mustikan vuokralaisten vuokrattavissa.

Villa Långstrandin uusittu ja uniikki laiturilounge on asiakkaidemme käytössä. Laituriloungella voit chillailla, pulahtaa uimaan, nauttia maisemista tai vaikkapa lukea kirjaa maagisen haltiamännyn alla. Kummankin huvilan vuokralaisten käytössä on uusi hiekkaranta upeine kallioineen, joka suorastaan kutsuu nauttimaan saaristoelämyksistä. Nämä kaikki ovat lyhyen 300 m kävelymatkan päässä.