Miksi käpristellä neljän seinän sisällä kaupungissa kun voit viettää mukavan viikonlopun lyhyen ajomatkan päässä Helsingistä isossa maaseututalossa? Rauhallinen sijaintin mutta silti lähellä palveluita.

Villa Mustikka on 163m2 premium-tason huvila, jossa on kolme makuuhuonetta, isot yhteistilat sekä kaikki omakotitalotason varusteet. Terassilla käytettävissä iso Weber-grilli.

Täydellinen yksityisyys luonnonrauhassa meren läheisyydessä. Huvilassa on hyvin varusteltu keittiö (jääkaappi, pakastin, liesi, mikroaaltouuni, astianpesukone ja pyykinpesukone). Tilavassa omassa saunassa voit nauttia hyvistä löylyistä sekä vilvoitella ulkoterassilla. Tai vaikkapa lämmitellä takaterassin upeassa Drop Pool porealtaassa ja nauttia maisemista. Omakotitason varustelu: oma porakaivo, lämmin vesi, suihku sekä erillinen wc.

Alueella erinomaiset ulkoilumahdollisuudet.

Viikonloppupaketin hintaan sisältyy vuodevaatteet pedattuna, pyyhkeet, kierrätys- ja jätemaksut, poreallas, takkapuut, kaasu, aloituspaketti, loppusiivous sekä arvonlisävero. Vuokrataan enintään kuudelle henkilölle. Ei lemmikkieläimiä eikä tupakointia.

Katso täältä tarkemmat tiedot.

Vuokrauksen suhteessa voimassa erityisehdot koskien vuokralaisten terveyttä, loppusiivousta sekä viranomaisten määräysten noudattamista.