Nyt ulkoporeallas kaupan päälle vielä vapaana oleviin elo-lokakuun viikonlopun varauksiin! Edun arvo 390 euroa.

Miksi käpristellä neljän seinän sisällä kaupungissa kun voit viettää mukavan viikonlopun perheen tai ystävien kanssa lyhyen ajomatkan päässä Helsingistä isossa maaseututalossa? Rauhallinen sijainti mutta silti lähellä palveluita.

Villa Mustikka on 163m2 premium-tason huvila, jossa on kolme makuuhuonetta, isot yhteistilat sekä kaikki omakotitalotason varusteet. Terassilla käytettävissä iso Weber-grilli.

Täydellinen yksityisyys luonnonrauhassa meren läheisyydessä. Huvilassa on hyvin varusteltu keittiö (jääkaappi, pakastin, liesi, mikroaaltouuni, astianpesukone ja pyykinpesukone). Tilavassa omassa saunassa voit nauttia hyvistä löylyistä sekä vilvoitella ulkoterassilla. Tai vaikkapa lämmitellä takaterassin upeassa Drop Pool porealtaassa ja nauttia maisemista. Omakotitason varustelu: oma porakaivo, lämmin vesi, suihku sekä erillinen wc.

Alueella erinomaiset ulkoilumahdollisuudet. Hyvät kalastusvedet (oikeus yhteisiin vesialueisiin). Voit tuoda myös oman veneen mukanasi (oma veneramppi). Mahdollisuus myös vuokrata oma tenniskenttä!

Viikonloppupaketin hintaan sisältyy vuodevaatteet pedattuna, pyyhkeet, kierrätys- ja jätemaksut, ulkoporeallas, takkapuut, kaasu, aloituspaketti, loppusiivous sekä arvonlisäverot. Vuokrataan enintään kuudelle henkilölle. Ei lemmikkieläimiä eikä tupakointia.

Kysy myös Villa Pihlajanmarjan syksyn viikonlopputarjousta!

Katso täältä tarkemmat tiedot ja ota yhteyttä!

Huomioithan ystävällisesti, että erikoistarjous on voimassa vain suoraan meiltä varattuihin lomaviikonloppuihin. Tarjous on voimassa vain 13.8 mennessä tehtyihin varauksiin koskien vielä vapaina olevia elo-lokakuun pe-su tai to-su viikonloppuja.

Suuren suosion saanut viikonlopputarjous on päättynyt! Kannattaa kuitenkin ottaa yhteyttä ja kysyä vielä vapaina olevia syyslomaviikkoja tai syysviikonloppuja!