Helatorstain viikonlopun tarjous aktiivilomailijalle!

Kun kevät herättää saariston eloon toukokuussa, Villa Mustikka Tammisaaren Långstrandissa tarjoaa ihanteellisen ympäristön sen kauneuden kokemiseen.

Nappaa tilaisuus varata loistelias huvila, joka on suunniteltu erityisesti aktiivista lomaa kaipaaville! Meiltä löytyy mahdollisuuksia tenniksen peluuseen, rantalentopallon pelaamiseen, kalastukseen tai kajakilla melontaan suoraan omalta rannaltamme.

Villa Mustikka toivottaa sinut tervetulleeksi, kolmessa makuuhuoneessa majoittuu mukavasti jopa kuusi henkilöä. Saapuessasi kaikki on valmiina odottamassa: huvila on siivottu perusteellisesti ja lakanat odottavat pedattuina. Tehtäväksesi jää vain nauttia virkistävästä saaristoilmasta, henkeäsalpaavasta luonnosta ja maistuvasta ruoasta.

Keittiömme on varustettu kattavasti aina terävistä veitsistä alkaen, ja ulkona voit grillata sydämesi kyllyydestä premium-luokan Weber-kaasugrillin äärellä.

Loman kohokohtana toimii saunaosastomme yhteydessä sijaitseva tyylikäs Drop Pool -ulkoporeallas, joka kruunaa rentoutumiskokemuksesi.

Varmista paikkasi tässä suositussa kohteessa – ota yhteyttä ja varaa unohtumaton loma Villa Mustikassa nyt!