Syksyn saapuessa on hyvä pyyhkiä hetkeksi kaupungin pölyt jaloista ja suunnata perheen kanssa Långstrandiin. Viikonlopun (tai pidemmän ajan) mittaisella syyslomalla Villa Långstrandissa ehdit hengähtää hetken, pelata tennistä, kalastaa ja saunoa suomalaiseen tyyliin. Kaikki tämä vain 90 min ajomatkan päässä Helsingistä.

Täydellinen yksityisyys luonnon rauhassa. Nauti hiljaisuudesta. Nauti pimeydestä – tai pihapiirin upeasta valaistuksesta, valinta on sinun!

Voit tuoda oman (tai vuokratun) veneen mukanasi trailerilla ja laskea sen veteen omalla venerampillamme. Käytössäsi on isot yhteiset vesialueet. Viereinen Båtvikenin lahti tarjoaa hyvät kalastusmahdollisuudet. Käytössäsi on myös Terhi 400 soutuvene.

Kalastuksen jälkeen voit valmistaa kunnon illallisen joko isolla Weber-kaasugrilillä tai hyvin varustellussa keittiössä. Kummankin huvilan keittiössä on jääkaappi, pakastinlokero, liesi, mikroaaltouuni, astianpesukone sekä oma porakaivo, lämmin vesi, suihku sekä erillinen wc.

Voit matkalla hakea Tammisaaresta myös valmiit korkealaatuiset ateriat esimerkiksi Höijers-ravintolasta tai GH Fyren-ravintolasta.

Illan huipentaa luonnollisesti saunominen. Kummankin huvilan saunaterassilla on upea sähkölämmitteinen Drop Design Pool ulkoporeallas

Valitse sinulle sopivampi majoitus:

Villa Pihlajanmarja (max 4 henkilöä)

tai

Villa Mustikka (max 6 henkilöä)

Ota yhteyttä ja varaa oma syyslomasi!