Villa Långstrandin tennislomalla voit nauttia tenniksestä uudella yksityisellä tenniskentällä ja rentoutua sen jälkeen omassa saunassa sekä myös ulkoporealtaassa, jos valitsit Villa Mustikan. Tämän jälkeen maistuu isolla Weber-grillillä tehty ruoka, jonka voit nauttia perheesi kanssa sisällä tai ulkona sään niin salliessa. Koko perhe majoittuu mukavasti kummassakin huvilassa.

Tenniskenttä on uusittu vuonna 2018 ja päällysteenä on erittäin korkealaatuinen Bergo Tennis pinta.

Valitse sinulle sopivampi majoitus:

Villa Pihlajanmarja (max 4 henkilöä)

tai

Villa Mustikka (max 6 henkilöä)

Täydellinen yksityisyys luonnonrauhassa meren läheisyydessä. Kummassakin huvilassa on hyvin varusteltu keittiö (jääkaappi, pakastinlokero, liesi, mikroaaltouuni, astianpesukone) sekä oma porakaivo, lämmin vesi, suihku sekä erillinen wc.

 

Ulkoiluun soveltuvat lenkkipolut alkavat lähes kotiovelta.

Voit halutessasi ottaa oman moottoriveneen mukaan (veneliuska sekä erillinen venelaituri ovat käytössäsi). Syksyisin voit poimia mustikat, puolukat ja sienet kirjaimellisesti kivenheiton päästä. Upeat patikointi- ja retkelymahdollisuudet täydentävät täydellisen viikon tai viikonlopun pois arjesta. Lyhyen ajomatkan päässä golf-kenttä ja maastopyöräilyrata. Alueella myös hyvät kalavedet, kiinteistöllä on yhteistä vesialuetta ja soutuvene on käytettävissä.