Villa Mustikan tennislomalla voit nauttia tenniksestä uudella yksityisellä tenniskentällä ja rentoutua sen jälkeen omassa saunassa sekä ulkoporealtaassa. Tämän jälkeen maistuu isolla Weber-grillillä tehty ruoka, jonka voit nauttia joko etuterassilla tai isossa ruokailutilassa. Koko perhe majoittuu mukavasti kolmeen eri makuuhuoneeseen ja kesäaikana lisätilaa antaa myös eksoottinen aitan yläkerta.

Tenniskenttä on uusittu vuonna 2018 ja päällysteenä on erittäin korkealaatuinen Bergo Tennis pinta.

Täydellinen yksityisyys luonnonrauhassa meren läheisyydessä. Kolme isoa makuuhuonetta omassa erillisessä siivessä (jopa seitsemän henkilöä yöpyy mukavasti). Huvilassa on hyvin varusteltu keittiö (jääkaappi, pakastin, liesi, mikroaaltouuni, astianpesukone ja pyykinpesukone). Oma porakaivo, lämmin vesi, suihku sekä erillinen wc.

Isossa ruokailutilassa nautit tunnelmallisista ruokahetkistä. Etuterassilla käytettävissäsi on iso Weber-grilli, jolla loihdit herkkupöytään niin pihvit kuin kalaherkut. Kesäsäällä voit toki nauttia ruokahetkistä myös terassin ruokailuryhmän ääressä. Isolla takaterassilla on  poreallas (Drop Design Pool). Mikä voisi olla hienompaa kuin ihailla tähtiä porealtaasta?

Erillinen 28 m2 hirsinen vierasaitta, jossa makuupaikat kahdelle hengelle (vain kesäkäyttö).

Ulkoiluun soveltuvat lenkkipolut alkavat lähes kotiovelta. Uudistettu korkealaatuinen tenniskenttä on Villa Mustikan vuokralaisten käytettävissä.

Voit halutessasi ottaa oman moottoriveneen mukaan (veneliuska sekä erillinen venelaituri ovat käytössäsi). Syksyisin voit poimia mustikat, puolukat ja sienet kirjaimellisesti kivenheiton päästä. Upeat patikointi- ja retkelymahdollisuudet täydentävät täydellisen viikon tai viikonlopun pois arjesta. Lähiseudulla mahdollisuus harrastaa ratsastusta. Lyhyen ajomatkan päässä golf-kenttä ja maastopyöräilyrata. Alueella myös hyvät kalavedet.

Kävelyetäisyydellä on erikseen vuokrattavissa edustusluokan upea erillinen hirsinen sauna (100 m2), jossa upea uimaranta sekä iso uimalaituri. Saunalla on iso takkahuone, hyvin varusteltu keittiö sekä terassilla oma erillinen ulkotakka ja Weber-kaasugrilli. Mahdollisuus myös savusaunan vuokraamiseen, kysy lisää!