Villa Mustikka

Täydellinen yksityisyys luonnonrauhassa meren läheisyydessä. Kävelymatkan päässä käytettävissä yksityinen uusi hiekkaranta ja Beach Volley kenttä. Kolme isoa makuuhuonetta omassa erillisessä siivessä. Huvilassa on hyvin varusteltu keittiö (2x jääkaappi, pakastinlokero, liesi, mikroaaltouuni, astianpesukone ja pyykinpesukone). Tilavassa omassa saunassa voit nauttia hyvistä löylyistä sekä vilvoitella ulkoterassilla. Yhteensä yli 100 m2 terassitilaa ruokailuryhmällä ja aurinkotuoleilla. Voit myös lämmitellä takaterassin upeassa Drop Pool porealtaassa ja nauttia maisemista. Omakotitason varustelu: 2x ilmalämpöpumppu (lämmitys/viilennys), oma porakaivo, lämmin vesi, suihku sekä erillinen wc.

Pihapiirissä erillinen 28 m2 hirsinen vierasaitta, jossa makuupaikat kahdelle hengelle (vain kesäkäyttö).

Hintaan kuuluu Villa Långstrandin Instant Holiday™! Lue lisää mitä se tarkoittaa!

Mahdollisuus vuokrata oma yksityinen tenniskenttä. Käytettävissä on myös uusi upea Beach Volley kenttä ranta-alueella.

Huvila sopii loistavasti kalastusviikonlopun tukikohdaksi. Hyvät kalavedet ja soutuvene käytettävissä. Yhteisten vesialueiden käyttöoikeus. Voit halutessasi ottaa oman moottoriveneen tai vesijetin mukaan (mahdollisuus yksityisen venerampin sekä erillisen venelaiturin käyttämiseen).

Merellinen ympäristö, hiekkaranta, uiminen, saunominen, poreallas, kalastus, tennis, grillaaminen, ilta-aurinko, soutuvene… kaikki hyvän loman ainekset kohdallaan!

Idyllinen Tammisaaren kaupunki puurakennuksineen ja pittoreskeine kahviloineen on vain noin 20 min ajomatkan päässä. Myös lähimmät ruokakaupat, Alko ja muut kaupunkitason palvelut kuten ravintolat sijaitsevat Tammisaaressa. Monet ravintolat tarjoavat mahdollisuuden valmiiden ruokakokonaisuuksien ennakkotilaamiseen ja noutoon.

Isossa ruokailutilassa nautit tunnelmallisista ruokailuhetkistä. Tarvittaessa voit pitää neuvotteluja joko ruokapöydän tai ison sohvaryhmän ääressä. Etuterassilla käytettävissäsi on grilli, jolla loihdit herkkupöytään niin pihvit kuin kalaherkut. Kesäsäällä voit toki nauttia ruokahetkistä myös terassin ruokailuryhmän ääressä. Isolla takaterassilla on upea valinnainen poreallas (Drop Design Pool). Mikä voisi olla hienompaa kuin ihailla tähtitaivasta porealtaasta tai alkukesän maagista valoisaa iltaa linnunlaulussa?

Ulkoiluun soveltuvat lenkkipolut alkavat lähes kotiovelta. Uudistettu korkealaatuinen tenniskenttä on Villa Mustikan vuokralaisten vuokrattavissa.

Villa Långstrandin uusittu ja uniikki laiturilounge on asiakkaidemme käytössä. Laituriloungella voit chillailla, pulahtaa uimaan, nauttia maisemista tai vaikkapa lukea kirjaa maagisen haltiamännyn alla. Kummankin huvilan vuokralaisten käytössä on uusi hiekkaranta upeine kallioineen, joka suorastaan kutsuu nauttimaan saaristoelämyksistä. Nämä kaikki ovat lyhyen 300 m kävelymatkan päässä.

Villa Pihlajanmarja

Villa Pihlajanmarja

Vietä lomasi upeassa huvilassa Suomen saaristossa!

Meri, hiekkaranta, uiminen, saunominen, poreallas, kalastus, tennis, grillaaminen, ilta-aurinko, soutuvene… kaikki hyvän loman ainekset kohdallaan!

Villa Pihlajanmarja sijaitsee hienolla ja rauhallisella paikalla luonnonrauhassa meren läheisyydessä. Kaksi isoa makuuhuonetta.  Huvilassa on hyvin varusteltu keittiö, jossa valmistat helposti hyvät herkut koko perheelle. Puulämmitteisessä saunassa voit nauttia hyvistä löylyistä sekä vilvoitella ulkoterassilla. Ulkoterassin yhteydessä valinnainen upea Drop ulkoporeallas. Terassilla on myös korkealaatuinen Weber-kaasugrilli, joten vaikkapa pihvin paisto sujuu helposti. Hyvä vesi porakaivosta, lämmin vesi, suihku sekä erillinen WC.

Mahdollisuus oman yksityisen tenniskentän vuokraamiseen. Ranta-alueella käytettävissä myös hieno Beach Volley-kenttä.

Hintaan kuuluu Villa Långstrandin Instant Holiday™! Lue lisää mitä se tarkoittaa!

Huvila sopii loistavasti kalastusviikonlopun tukikohdaksi. Hyvät kalavedet ja soutuvene käytettävissä. Yhteisten vesialueiden käyttöoikeus. Voit halutessasi ottaa oman moottoriveneen mukaan (mahdollisuus veneluiskan sekä erillisen venelaiturin käyttämiseen).

Idyllinen Tammisaaren kaupunki puurakennuksineen ja pittoreskeine kahviloineen on vain noin 20 min ajomatkan päässä. Myös lähimmät ruokakaupat, Alko ja muut kaupunkitason palvelut kuten ravintolat sijaitsevat Tammisaaressa. Monet ravintolat tarjoavat mahdollisuuden valmiiden ruokakokonaisuuksien ennakkotilaamiseen ja noutoon.

Valoisassa ruokailutilassa (5 hlöä) nautit tunnelmallisista ruokahetkistä. Langaton internet sekä televisio.

Villa Långstrandin uusittu ja uniikki laiturilounge on asiakkaidemme käytössä. Laituriloungella voit chillailla, pulahtaa uimaan, nauttia maisemista tai vaikkapa lukea kirjaa maagisen haltiamännyn alla. Käytettävissä on myös uusi upea hiekkaranta sekä kalliosaari. Nämä ovat lyhyen 100 m kävelymatkan päässä.

Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä valintaansa, tässä erään asiakkaan kommentti:

Vietimme pidennetyn viikonlopun Villa Pihlajanmarjassa, jonka miljöö oli ihanteellinen pienelle irtiotolle. Huvila oli siisti ja viihtyisä, ja varusteluissa oli huomioitu aivan kaikki. Huvilan ympäristö kallioineen oli kaunis ja rauhallinen, mikä kutsui viettämään kesäpäiviä eri aktiviteettien muodossa.

Sauna lämpeni ennätysajassa, minkä jälkeen terassilla oli otollista vilvoitella. Oma uimapaikka oli lähellä ja Villa Pihlajanmarjasta oli hyvät yhteydet muualle Tammisaareen.

Kaikki järjestelyt hoituivat alusta loppuun luotettavasti ja vaivatta. Isäntäväki oli äärimmäisen ystävällistä, avuliasta ja helposti tavoitettavissa. Vahva ja lämmin suositus!

Syksyisin voit poimia mustikat, puolukat ja sienet kirjaimellisesti kivenheiton päästä. Upeat patikointi- ja retkeilymahdollisuudet täydentävät täydellisen viikon tai viikonlopun pois arjesta.

Edustussauna

Edustussauna

Yrityskäyttöön ja Långstrand Luxe asiakkaille vuokrattava edustusluokan upea hirsinen rantasauna. Iso takkahuone, katettu ulkoterassi (ulkotakka ja Weber kaasugrilli) sekä iso ranta-alueen ulkoterassi ruokailuryhmällä (8 hlöä) sekä kesäkeittiö. Sopii erinomaisesti saunomisen lisäksi erilaisiin neuvotteluihin ja miellyttävään yhdessäoloon. Täysin yksityinen alue. Hiekkaranta, uimalaituri, isot terassit, ulkoporeallas sekä erikseen vuokrattavissa oleva savusauna luovat edellytykset hienoihin kokemuksiin.

Iso puulämmitteinen sauna, oma porakaivo, lämmin vesi sekä suihku.

Iso tukeva laituri, laiturin päässä vettä noin 2 m. Oma matala hiekkaranta sekä kalliorantaa.

Mahdollisuus myös savusaunan vuokraamiseen, kysy lisää!

Voit halutessasi ottaa oman moottoriveneen mukaan (veneliuska sekä erillinen venelaituri ovat käytössäsi). Upeat patikointi- ja retkeilymahdollisuudet täydentävät täydellisen viikon tai viikonlopun pois arjesta. Lyhyen ajomatkan päässä golfkenttä ja maastopyöräilyrata. Alueella myös hyvät kalavedet.

 

Savusauna

Yritysasiakkaat ja Långstrand Luxe-asiakkaat voivat voivat tehdä saunakokemuksestaan täydellisen vuokraamalla myös perinteisen savusaunan. Savusauna voidaan vuokrata vain edustussaunan lisäpalveluksi.

Savusaunan lämmitys itsellään jo on elämys. Voit niin halutessasi seurata koko päivän kestävää lämmitystä, ja samalla tutustua saunan historiaan käytännöllisellä tavalla.