Kesän 2023 lomaviikkojen myynti alkanut!

Villa Mustikka

Kiitokset teille kaikille lukuisille kesällä 2022 Villa Långstrandissa lomansa viettäneille perheille ja seurueille! Olemme jälleen kerran tyytyväisiä huomatessamme asiakkaidemme arvostavan korkealaatuisen huvilan lisäksi alueen tarjoamaa yksityisyyttä sekä monipuolisia palveluita. Ulkoporealtaan, tenniskentän, veneily- ja kalastusmahdollisuuksien ja upean ranta-alueen lisäksi laajensimme rakentamalla upean Beach Volley kentän.

Viime kesän parhaat lomaviikot myytiin loppuun ennätysajassa joten nyt on oikea aika varata juuri teidän perheelle sopiva lomaviikko – ota yhteyttä vaikka saman tien!

Villa Långstrand on laaja, yli 18 hehtaarin maatila Tammisaaressa meren rannalla mutta kuitenkin hyvän autotien päässä. Kaikki kaupunkitason palvelut ovat saatavilla Tammisaaressa, jonne on vain 20 km (25 min) ajomatka. Pääkaupunkiseudulta Villa Långstrandiin ajaa noin 90 minuutissa. Arkkitehtoonisesti tyylikkäät rakennukset, puistomainen ja huoliteltu ympäristö sekä kummankin huvilan (Villa Mustikka ja Villa Pihlajanmarja) yksityisyys luovat erinomaiset puitteet aktiiviselle lomanvietolle. Kaikkein vaativimmille asiakkaille on tarjolla täydellistä yksityisyyttä tarjoavat Villa Pihlajanranta ja Rent A Ranch kohteemme.

Villa Mustikka on 163m2 premium-tason huvila, jossa on kolme makuuhuonetta, isot yhteistilat sekä kaikki omakotitalotason varusteet. Saunaterassilla upeat maisemat ja Drop Pool ulkoporeallas. Terassilla käytettävissä iso Weber-kaasugrilli. Huvilaa vuokrataan enintään kuudelle henkilölle kerrallaan. Huvilan edustalla sijaitseva 80 m2 terassi ja sen valaistus uudistettiin kokonaan keväällä 2022.

Villa Pihlajanmarja sijaitsee hienolla ja rauhallisella paikalla luonnonrauhassa meren läheisyydessä. Tässä premium-tason huvilassa on kaksi isoa makuuhuonetta.  Huvilassa on hyvin varusteltu keittiö, jossa valmistat helposti hyvät herkut koko perheelle. Puulämmitteisessä saunassa voit nauttia hyvistä löylyistä sekä vilvoitella ulkoterassilla. Ulkoterassin yhteydessä valinnainen upea Drop ulkoporeallas

Vuonna 2023 lomapaketit (alkaen 3 vrk) tarjoavat monia eri mahdollisuuksia. Viime vuoden lailla hintaan kuuluu aina vuodevaatteet pedattuna, pyyhkeet, ammattimainen loppusiivous, kierrätys- ja jätemaksut sekä arvonlisäverot. Valinnaisena on luonnollisesti myös suuren suosion saanut upea Drop Pool poreallas. Porealtaaseen vaihdetaan jokaista seuruetta varten aina puhdas, oman porakaivon mineraalipitoinen vesi ja lämmitetään valmiiksi 38C-asteeseen. Kerrassaan nautinnollista.

Vuokrausajankohta on vapaasti valittavissa juuri sinun aikatauluusi sopivaksi (vähintään kuitenkin kolme yötä). Voit täydentää lomapakettia vaikkapa tenniskentän tai veneliuskan käyttöoikeudella. Voit siis tuoda myös oman tai vuokratun veneen tai vesijetin.

Lisätietoja ja varausta varten ota yhteyttä!

Huomioithan ystävällisesti että kaikki lemmikkieläimet ja tupakointi kiinteistön alueella on kielletty.